New Profesional Consult 930 x 122

concurs

SCANDAL CU ACUZAȚIE DE FRAUDĂ LA SPITALUL JUDEȚEAN

Provizoratul la conducerea Spitalului Județean de Urgență din Pitești persistă și după al doilea concurs organizat pentru ocuparea funcției de manager.

Citiți și: Exclusiv: Zara și-a făcut bagajele! Centrul Piteștiului rămâne mai pustiu

Astăzi a avut loc proba scrisă.

Potrivit unui comunicat de presă semnat de președinta comisiei de concurs, Alisa Ciobanu, unul dintre cei doi concurenți, economistul Marius Bălan, a reclamat „fraudarea organizării concursului”. În comunicat se scrie că Bălan s-a plâns de existența în sala de concurs a unei camere video de supraveghere, lucru care ar încălca securitatea informațiilor.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Conform aceleiași surse, comisia l-a eliminat din concurs, după care candidatul a depus la Registratura spitalului, în baza motivului invocat, o cerere de anulare a probei scrise. Membrii comisiei au respins solicitarea, considerând că nu există premisele invocate de fraudare, fapt care, se precizează în comunicat, a fost confirmat și de specialistul IT cu atribuții în acest sens.

Concursul a continuat doar cu celălalt candidat, medicul Cristiana Șușală, care a obținut nota 6, 70. Șușală nu a trecut examenul, candidatul fiind declarat respins, pentru că nota minimă pentru adjudecarea probei era 7.

Prin urmare, niciun candidat nu a reușit să promoveze concursul, iar funcția de manager al Spitalului Județean de Urgență din Pitești rămâne pe mai departe ocupată interimar. Amintim că nici la concursul organizat în luna iunie niciun candidat nu a avut succes. Detalii, aici: http://epitesti.ro/stiri/sanatate/la-spitalul-judetean-ambii-candidati-au-picat-examenul/.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3