Donaris 930 x 122

Arges

SCARLATINĂ ÎN ARGEŞ – DE UNDE SUNT COPIII BOLNAVI

Direcţia de Sănătate Publică (DSP) a înaintat Prefecturii un raport potrivit căruia la această oră în județul Argeș există 3 cazuri confirmate de scarlatină la copii.

Citiți și: Tragedie: Incendiu cu victimă! Grajd cu animale, mistuit de flăcări

Bolnavii sunt un copil în vârstă de 5 ani de la Grădinița din comuna Oarja, un copil de 6 ani de la Grădinița „Sfântul Iacov” din municipiul Câmpulung Muscel şi un altul de 7 ani de la Școala „Marin Preda” din municipiul Piteşti. Au fost recoltate probe și de la colegii acestora, dar nu s-au mai depistat alţi copii infectaţi.

În lucru se află încă 14 probe prelevate de la copii care prezintă simptomatologie specifică. Potrivit DSP, nefiind în acelaşi loc mai mult de 3 cazuri nu se poate vorbi de o epidemie. Totuşi, în acest moment în Argeș sunt 28 de copii suspecţi de scarlatină. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Atenție, șoferi! Se lucrează pe aceste drumuri

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3