EcoMoto 930×122

fetita

SE CONFIRMĂ! FETIŢA DIN PITEȘTI TRANSFERATĂ LA „MARIE CURIE” ARE SHU

Veste proastă în ceea ce o priveşte pe fetiţa din Piteşti transferată ieri de urgenţă la Spitalul „Marie Curie” din Bucureşti, fiind diagnosticată de medicii argeşeni cu sindrom hemolitic uremic (SHU).

Citiți și: Acum s-a anunțat: ce s-a întâmplat cu fetița care a căzut de la etaj

La rândul lor, medicii din Bucureşti au făcut teste pentru confirmarea sau infirmarea diagnosticului. Din păcate, conform unor surse din sistemul de sănătate din Argeş, diagnosticul se confirmă şi fetiţa are, într-adevăr, sindrom hemolitic uremic. Ea se află sub atenta supraveghere a cadrelor medicale din Capitală, fiind conectată la aparatul de dializă.

Vă reamintim că ieri după-amiază o fetiță a fost transportată cu o ambulanță de la Spitalul de Pediatrie din Pitești către Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Marie Curie” din Capitală. Fetița, în vârstă de 1 an și 8 luni, prezenta scaune diareice sanguinolente. Primele simptome ale bolii s-ar fi manifestat miercuri, 11 mai 2016, iar fetița ar fi fost adusă de părinți la Spitalul de Pediatrie în cursul zilei de ieri. (Foto: libertatea.ro)

Citiți și: Medicul de la stat te trimite la privat? Iată ce pot păți doctorii care fac acest lucru

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3