930X122 MAIA

coronavirus

ȘI AL DOILEA TEST FĂCUT PACIENTULUI NR. 1 DIN ROMÂNIA INFECTAT CU CORONAVIRUS A IEȘIT TOT NEGATIV

Bărbatul din Gorj izolat la Institutul „Matei Balș” după ce inițial a fost diagnosticat ca fiind infectat cu coronavirus (considerat pacientul nr. 1 cu COVID-19 din România) a ieșit negativ și la al doilea test de depistare a virusului, potrivit Digi24, care precizează că „în aceste condiții, tânărul de 25 de ani va fi externat, cel mai probabil luni, dar există o problemă: familia lui se află în izolare la domiciliu și deocamdată nu se știe dacă bărbatul poate merge acasă”.

Citiți și: Breaking: Două mari bănci din România au probleme! Clienții, afectați

Este vorba de tânărul care s-a aflat în preajma italianului care a trecut prin România și care, ulterior, în Italia, a fost diagnosticat ca fiind infectat cu coronavirus.

România mai are două cazuri de infecție cu coronavirus. Este vorba de un bărbat din Maramureș cu probleme respiratorii, internat la Cluj-Napoca, și de o femeie din Timișoara, a cărei stare nu ridică îngrijorări mari. (Foto: descriptiv. Sursă: The Verge)

Citiți și: România, cea mai bună din lume la minifotbal! Tricolorii, campioni mondiali!

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90