EcoMoto 930×122

aparat

SJU PITEȘTI A LANSAT PROCEDURA PENTRU CUMPĂRAREA UNUI APARAT DE TESTARE COVID-19

Spitalul Județean de Urgență (SJU) din Pitești a lansat procedura de achiziție publică pentru cumpărarea în regim de urgență a unui aparat și a kit-ului de testare pentru COVID-19.

Citiți și: Ce s-a întâmplat cu bărbatul care a fugit din Spitalul Județean

Conform anunțului înregistrat pe 31 martie 2020 în sistemul electronic de achiziții publice, este vorba despre un contract de furnizare și de instalare a unui sistem Real-Time PCR și de kit pentru detecția COVID-19 (coronavirus).

Termenul pentru prezentarea ofertelor de către firmele interesate care comercializează astfel de echipamente este 8 aprilie 2020, ora 15 (click pe imagine pentru vizualizare):

Citiți și: Doliu la Spitalul Județean! „Rămas bun!”

Criteriul de atribuire va fi prețul cel mai scăzut. Valoarea estimată a achiziției se ridică la 457.563,03 lei.

Precizăm că este vorba despre aparatul care va fi achiziționat de Ministerul Sănătății pentru Spitalul Județean de Urgență din Pitești, cu cofinanțare de la Consiliul Județean Argeș (AICI, subiectul pe larg).

Pe 3 aprilie 2020, ora 15, expiră termenul pentru prezentarea ofertelor pentru celălalt aparat care ar urma să fie instalat tot la Spitalul Județean de Urgență, acesta finanțat 100% de Consiliul Județean. În privința acestuia, procedura a fost demarată pe 26 martie (amănunte, AICI).

În urma acestor proceduri, în Argeș, la Spitalul Județean de Urgență din Pitești, ar urma să fie instalate și să funcționeze 2 astfel de aparate.

Testele pentru cetățenii din județul Argeș se fac doar în afara județului (la Institutul Național de Boli Infecțioase „Matei Balș” din București). Argeșul nu dispune în prezent de un aparat de testare COVID-19. (Foto: descriptiv)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3