EcoMoto 930×122

alimentară

TOXIINFECȚIE ALIMENTARĂ ÎN ARGEȘ – RAPORT MEDICAL

Avem vești bune în privința elevilor de la Școala Gimnazială (clasele V-VIII) „Iosif Catrinescu” din comuna argeșeană Dragoslavele internați ieri, 9 martie, în Spitalul Municipal din Câmpulung Muscel cu grețuri sau vărsături după ce, potrivit prefectului Cristian Soare, ar fi mâncat la școală lapte și biscuiți distribuiți prin programul guvernamental „Lapte și Corn”.

Citiți și: Argeșul este „însângerat”! Drame de nedescris în cuvinte

Cu puțin timp în urmă Instituția Prefectului, citând surse oficiale medicale, a anunțat că toți cei 9 elevi internați au starea de sănătate stabilizată și că 8 dintre ei vor fi externați astăzi. Detalii despre acest caz, aici: http://epitesti.ro/stiri/sanatate/incredibil-alti-copii-din-arges-la-spital-dupa-ce-au-mancat-la-scoala/.

Pe de altă parte, conform sursei citate, în spitale mai sunt internați 21 de copii de la Școala nr. 16 din Pitești care au suferit o toxiinfecție alimentară după ce ar fi mâncat în cantina școlii. Majoritatea, 15, se află în Spitalul de Pediatrie, iar 6 în Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență din Pitești.

Citiți și: Argeș. Tânărul de 18 ani care a ucis pe șosea, decizie de ultim moment

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90