930 x122 grota rece

gripa

ULTIMA ORĂ: GRIPA LOVEȘTE IAR ÎN ARGEȘ. UN ALT DECES

UPDATE: Gripa lovește iar în Argeș. Un alt deces. Potrivit inspectorului în relații cu publicul al Direcției de Sănătate Publică (DSP) Argeș, Luminița Tițu, femeia era din comuna Cocu și a murit azi dimineață la Spitalul Județean de Urgență din Pitești.

Citiți și: S-a decis! Stare de alertă în România!

Bătrâna fusese internată săptămâna trecută la Secția de Boli Infecțioase, iar ulterior a fost transferată la secția de Anestezie-Terapie Intensivă. 

Conform sursei citate, până acum în Argeș au fost confirmate 60 de cazuri de gripă.

Citiți și: Creștere alarmantă! Situație îngrijorătoare la Spitalul de Pediatrie

O femeie în vârstă de 93 de ani din județul Argeș a murit astăzi de gripă, potrivit Centrului Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile.

Sursa citată precizează că femeia avea și alte afecțiuni medicale și nu era vaccinată: ”A fost confirmată cu virus gripal tip B, având condiții medicale preexistente și nevaccinată antigripal.”

De la începutul sezonului rece 2017-2018, este al treilea deces cauzat de gripă în Argeș. Detalii despre celalalte două cazuri puteți citi AICI și AICI. Vom reveni cu amănunte.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3