Donaris 930 x 122

analize

UN CETĂȚEAN RECLAMĂ: ESCROCHERIE ÎN PITEȘTI CU PRODUSE „NATURISTE”

Un piteștean ne-a scris pe adresa redacției, reclamând ceea ce el consideră a fi o escrocherie.

Citiți și: Gratuit! Aceste servicii nu se vor plăti

„De o lungă perioadă sunt sunat pe numărul de telefon fix (Telekom, așa că nu pot identifica apelanții) de diverse persoane care fac invitații la conferințe medicale sau care oferă produse naturiste. Acest lucru a devenit insuportabil, nu trece o săptămână fără să fiu sunat!

Am înțeles că respectivii vizitează mai multe orașe din țară, deci nu stau mult timp într-un loc. În trecut am fost la astfel de conferințe și pot să spun sigur că este o escrocherie: participanții sunt mai întâi întrebați de starea de sănătate, apoi li se oferă tot felul de produse care nu au nicio garanție. În Pitești „conferințele” au loc la hoteluri cunoscute.

Citiți și: Analize gratuite pentru diagnosticarea unei boli grave!

Am vrut și eu să particip, însă un domn m-a oprit la intrare: aveau acces doar cei în vârstă. Au schimbat, deci, tactica, pentru că se consideră că cei mai în vârstă pot fi manipulați mai ușor. Asta deși la telefon mi s-a spus că nu contează vârsta.”, scrie în depeșa electronică primită de la cititorul nostru.

„Deși mereu le răspund că nu doresc nimic de la ei, nu trece o săptămână (maxim două, probabil că atunci ei sunt în alt oraș) fără să fiu iarăși sunat!

Mai grav, mi s-a spus că eu am fost de acord să-mi dau datele personale (fals!) și că au aviz de la Ministerul Sănătății. Sunt maxim 10 „firme” care practică așa ceva, deoarece cunosc după voce persoanele. Mulți spun că sună din Târgu-Mures, Cluj sau București.”, adaugă cititorul.

„Oferta lor mai cuprinde și analize medicale gratuite. Altă escrocherie, deoarece nimeni nu poate verifica dacă au legătură cu medicina și, în plus, pe internet există articole despre păcălirea celor care fac astfel de analize că ar avea anumite boli doar pentru a cumpăra anumite produse.

Am făcut și eu greșeala da a da numărul de telefon la diferite seminarii și în alte locuri, dar nu mi s-a spus că datele personale vor fi folosite în aceste scopuri.”, conchide piteșteanul. (Foto Arhivă: antena3.ro)

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90