930×122 CAPRA 5

Arges

UN COPIL CU SHU DE LA „MARIE CURIE”, EXTERNAT

Conform informațiilor primite de Ministerul Sănătății, în prezent în Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii “Marie Curie” mai sunt internați 5 copii diagnosticați cu sindrom hemolitic-uremic (SHU). În cursul zilei de astăzi, însă, urmează să fie externat încă un copil.

Citiți și: Oameni împietriți de frică la Vidraru! Un urs era „alergat” de o mașină pe baraj

Dintre cei 4 copii care vor rămâne în continuare sub tratament în unitatea sanitară bucureșteană, 3 se află în Secția de Nefrologie, iar unul în Secția de Terapie Intensivă (copilul din Mioveni în vârstă de 1 an și 4 luni). „Starea de sănătate a copilului aflat în secția de terapie intensivă (ATI) este în continuare stabilă, neînregistrând deteriorări. Copilul urmează tratament de specialitate și dializă peritoneală.”, anunță Ministerul Sănătății.

Mai precizăm că dintre cei 3 copii internați în Secția de Nefrologie, 2 sunt în dializă peritoneală. (Foto: libertatea.ro)

Citiți și: Miraculos! Cum au scăpat 2 persoane după ce s-au răsturnat cu mașina

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90