EcoMoto 930×122

Arges

UN PITEȘTEAN RECLAMĂ: „LA SPITALUL JUDEȚEAN ESTE ÎNGROZITOR!”

Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti, aflat în administrarea Consiliului Judeţean Argeş, instituție condusă de Florin Tecău, se află într-o stare deplorabilă. Un piteştean reclamă condiţii de internare de-a dreptul mizerabile.

Citiți și: Exclusiv: Zara și-a făcut bagajele! Centrul Piteștiului rămâne mai pustiu

„Am avut în weekend o urgenţă cu o rudă. A fost internată într-un salon de la ultimele etaje ale Spitalului Judeţean, acolo unde erau de-a valma bolnavi cu mai multe afecţiuni grave.

Condiţiile de cazare sunt îngrozitoare: uşi fără clanţe sau cu clanţe rupte, paturi vechi şi cu saltele roase de molii, cearşafuri rupte, pereţi murdari… Pe holuri sunt depozitate grămadă diverse materiale şi piese de mobilier sanitar, iar un lift pentru vizitatori nu mergea, deşi era zi de vizite… Nu mai vorbesc de curtea interioară a spitalului, plină de şobolani! Este îngrozitor!”, ni s-a plâns piteşteanul, care a dorit să îşi păstreze anonimatul de teamă ca nu cumva ruda lui să aibă de suferit.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Piteșteanul ni s-a mai plâns că policlinica spitalului „ar trebui arsă, pentru că ţi-e frică să pui mâna pe pereţi, este ca în catacombe!”.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90