Donaris 930 x 122

ion georgescu

VESTE IMPORTANTĂ DESPRE NOUL SPITAL

Veste importantă despre noul spital. Proiectul de buget pentru anul 2017 al Mioveniului va fi prezentat joia viitoare, pe 16 februarie, în Consiliul Local pentru dezbatere și aprobare prin vot, a anunţat astăzi, în conferință de presă, primarul orașului, Ion Georgescu.

Citiți și: Manager Spital Mioveni: „Să nu se mai plece spre alte zone, cum ar fi București!”

Primarul precizează că faţă de anul trecut bugetul este mai mare pe ansamblu, dar şi din punct de vedere al sumelor provenite din venituri proprii (taxe şi impozite). Potrivit sursei citate, din aceste surse a rezultat o sumă estimată la 23.500.000 de euro.

Pe de altă parte, Ion Georgescu anunță că prim-ministrul Sorin Grindeanu l-a asigurat că și Guvernul va finanța cu bani de la bugetul de stat construirea viitorului nou spital din Mioveni. Până acum, lucrările, aflate în plină desfășurare, au fost finanțate exclusiv din bani de la bugetul local al orașului. Georgescu mai informează că viitorul nou spital ar urma să devină funcțional în toamna anului 2018. Detalii despre construirea acestui spital, AICI.

Citiți și: Rău neașteptat pentru edilul suspendat al Mioveniului, Georgescu

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3