EcoMoto 930×122

florin dumitru

Șapte ani grei fără un om deosebit și un actor imens: Florin Dumitru

Astăzi, 25 februarie 2023, se împlinesc 7 ani de la moartea marelui și îndrăgitului actor Florin Dumitru.

Citiți și: DOI ANI FĂRĂ FLORIN DUMITRU. NU TE VOM UITA NICIODATĂ!

Florin Dumitru a fost director al Teatrului pentru Copii și Tineret ”Așchiuță” din Pitești și colaborator al RFI România.

Actorul a decedat după o luptă grea cu o boală incurabilă.

Citiți și: UN ULTIM OMAGIU PENTRU FLORIN DUMITRU

Absolvent al Universităţii de Artă Teatrală şi Cinematografică  „I. L.Caragiale”, Bucureşti, Florin Dumitru s-a remarca în numeroase roluri care i-au adus mai multe premii: Diploma de excelenţa pentru 10 ani de teatru (Teatrul Valah – 2002), Premiul pentru cel mai bun actor – Festivalul Naţional al Teatrelor de Studio (2005), Premiul de originalitate pentru spectacolul ”Skin Deep” – Festivalul Internaţional de Teatru Scurt, Vrata (Bulgaria) – 2010.

De asemenea, în acelaşi timp cu funcţia de manager al Teatrului Aşchiuţă din Piteşti, Florin Dumitru a urcat constant pe scena teatrului “Alexandru Davila” din Piteşti în spectacole memorabile precum ”Don Juan de Moliere”, ”Cântec despre mine însumi”.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90