930×122 CAPRA 5

aschiuta

DOI ANI FĂRĂ FLORIN DUMITRU. NU TE VOM UITA NICIODATĂ!

Doi ani fără Florin Dumitru. Nu te vom uita niciodată! S-au împlinit doi ani de la moartea lui Florin Dumitru, fostul actor și director al Teatrului pentru copii și tineret „Așchiuță” din Pitești.

Citiți și: Doliu în lumea teatrului! A murit la doar 54 de ani

După moartea lui Florin Dumitru, a existat şi o iniţiativă ca Teatrul „Aşchiuţă” să-i poarte numele (amănunte, AICI). Din păcate, demersul nu a avut rezultat.

La doi ani de la trecerea sa în nefiinţă, ne aducem aminte crezul cu care își încheia spectacolul „Cântec despre mine însumi… după 10 ani”: ,,Ţineţi minte! Sfârşitul nu-i aici!” (subiectul pe larg).

Citiți și: Pitești. O importantă instituție publică angajează!

Actor, director al Teatrului pentru copii și tineret „Așchiuță” din Pitești și om de mare caracter, Florin Dumitru s-a stins din viață pe 25 februarie 2016 în urma unei boli necruțătoare.

Florin Dumitru a fost unul dintre cei mai activi directori de instituţii publice din Argeş, a pus pasiune în tot ceea ce a făcut, iar teatrul „Așchiuță” a crescut enorm în valoare în timpul mandatului său.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90