930×122 CAPRA 5

centrul cultural mioveni

CURS DE TEATRU CU ACTORUL MIHAI SAVU

Curs de teatru cu actorul Mihai Savu. În februarie 2019 la Centrul Cultural Mioveni va începe cursul de teatru predat de actorul Mihai Savu, absolvent al Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale” din București și coordonator al trupei AD-HOC din Pitești.

Citiți și: Eveniment istoric la Mioveni!

La curs pot participa copii și adolescenți cu vârste cuprinse între 11 și 18 ani.

Cei interesați sunt așteptați să se înscrie la sediul instituției, situat pe strada Aleea Înv. Alexandru Popescu, nr. 5. Mai multe informații, la numărul de telefon 0348.445.856.

Citiți și: Sponsorizare de zeci de mii de euro la Centrul Cutural Mioveni

Actele necesare înscrierii:

-adeverință medicală care să ateste starea de sănătate a copilului;

-copie după certificatul de naștere al copilului;

-copie după actul de identitate al unuia dintre părinți;

-fișă de înscriere (se completează la sediul instituției).

Centrul Cultural Mioveni oferă și următoarele cursuri gratuite pentru copiii din oraș: vioară, dans popular, dans popular modern, dans modern/sportiv, balet, mandolină, pian, canto muzică ușoară, abilități practice, modelaj în lut, iconografie și pictură. (Sursă foto: Facebook) 

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90