Donaris 930 x 122

centrul cultural mioveni

CURSURI GRATUITE PENTRU COPII

Cursuri gratuite pentru copii. Centrul Cultural Mioveni va organiza, începând din ianuarie 2019, încă două cursuri, de teatru și vioară, oferite gratuit copiilor din Mioveni.

Citiți și: Managerul Centrului Cultural Mioveni atrage sponsorizări de zeci de mii de euro!

Cursul de teatru va fi coordonat de actorul Mihai Savu, absolvent al Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică “I.L. Caragiale” din București, coordonator al trupei de teatru Ad-Hoc Pitești. La curs vor putea participa copii cu vârste cuprinse între 11 și 18 ani.

Cursul de vioară va fi coordonat de profesorul Radu Andrei Teianu, absolvent al Conservatorului, cu o experiență de peste 6 ani în domeniu, ca profesor la Școala Populară de Arte și Meserii din Pitești. La curs se pot înscrie copii cu vârste între 8 și 18 ani.

Citiți și: Dramele prin care au trecut acești părinți!

Înscrierile se fac în perioada 16 noiembrie – 17 decembrie 2018, la sediul instituției (strada Aleea Înv. Alexandru Popescu, nr. 5, Mioveni). Mai multe informații, la numărul de telefon 0348.445.856.

Actele necesare înscrierii sunt următoarele:

-adeverință medicală care să ateste starea de sănătate a copilului

-copie după certificatul de naștere al copilului

-copie după actul de identitate al unuia dintre părinți

-fișă de înscriere (se completează la sediul instituției).

Centrul Cultural Mioveni organizează și alte cursuri: dans popular, dans popular modern, dans modern/sportiv, balet, mandolină, pian, canto muzică ușoară, abilități practice, modelaj în lut, iconografie și pictură.

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90