NOR CURIER 930X122

bar

SCANDAL ÎN GĂVANA. BĂRBAT ÎNJUNGHIAT

UPDATE 2: Agresorul a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore. Este cercetat pentru săvărșirea infracțiunii de tentativă de omor. Urmează ca Tribunalul Argeș să dispună o măsură preventivă în cazul bărbatului.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

UPDATE 1: Scandal acum în Găvana. Bărbat înjunghiat. Bărbatul a fost preluat de echipajul SMURD și transportat la spital. Conform ISU Argeș, rănile nu i-ar pune viața în pericol.

Un bărbat a fost înjunghiat în abdomen în urma unui conflict care a avut loc în urmă cu puțin timp în Pitești. Informația ne este furnizată de Poliția Argeș. Victima, care ar fi fost înjunghiată cu un cuțit, este conștientă.

Citiți și: Pitești. Incredibil la Lidl: I-a dat cu zacusca în cap! „Ajutor!” Video

Incidentul s-ar fi produs într-un bar de pe strada Carpenului din cartierul Găvana.

Un echipaj cu ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă a ajuns la fața locului și îi acordă îngrijiri medicale victimei.

Agresorul se află în custodia Poliției. Vom reveni cu amănunte. (Foto: descriptiv)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90