autoizolare la domiciliu

SCANDAL ÎN MERIȘANI. AMENDAT, SĂLTAT ȘI PLASAT ÎN CARANTINĂ FORȚATĂ. ALTE 6 PERSOANE, TRIMISE LA IZOLARE

Biroul de presă al Poliției Argeș informează: „În cursul zilei de 3 aprilie 2020, polițiștii Secției Rurale Bascov au intervenit la o stare conflictuală pe raza comunei Merișani.

Citiți și: Protocol de tratament pentru Covid-19 la copii

Cu ocazia intervenției, un tânăr de 21 de ani aflat în izolare la domiciliu și implicat în starea conflictuală cu alte șase persoane a părăsit incinta gospodăriei, fapt pentru care a fost luată măsura sancționării contravenționale cu amendă în valoare de 5.000 de lei, totodată acesta fiind introdus în carantină instituționalizată.

De asemenea, șase persoane au fost sancționate contravențional cu amendă în valoare de 2.000 de lei fiecare, conform prevederilor ordonanței militare în vigoare.

Citiți și: CJSU, acum: o nouă Hotărâre pentru judeţul Argeş

Referitor la situația acestora a fost înștiințată Direcția de Sănătate Publică (DSP), pentru a dispune cu privire la măsura izolării la domiciliu.

Le reamintim tuturor cetățenilor că nerespectarea legislației în vigoare atrage sancțiuni și, foarte important, necunoașterea legii nu poate fi invocată ca scuză. Tocmai de aceea, le recomandăm tuturor să se informeze doar din surse oficiale.

De asemenea, vă reamintim că este esențial să fim responsabili, să conștientizăm faptul că suntem parte dintr-o colectivitate, iar acțiunile noastre pot afecta comunitatea în care trăim.

Vă rugăm să rămâneți în casă, pentru siguranța dumneavoastră și a celor dragi!” (Foto: descriptiv – centru de carantină din Pitești) 

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii


Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441