930×122 CAPRA 5

bataie

Scandal pe proporții în Pitești! Trei tineri au luat la bătaie un bărbat

Un scandal de proporții a avut loc sâmbătă seara, pe raza municipiului Pitești.

Citiți și: Poliția face lumină în cazul scandalului din stația de autobuz

Potrivit IPJ Argeș, în seara zilei de 19 februarie a.c., în jurul orei 19:30, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Pitești au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112, cu privire la o stare conflictuală care s-ar fi petrecut în curtea unui imobil, în cadrul căreia trei persoane ar fi agresat un bărbat.

În urma verificările efectuate de polițiști, s-a stabilit că trei bărbați, cu vârste de 27, 23 și 20 de ani, toți din Moșoaia, ar fi agresat un alt bărbat, de 40 de ani, după care ar fi pătruns fără drept în curtea unui imobil, unde ar fi continuat să îl agreseze.

Citiți și: Pitești: Ce spune Poliția despre incidentul șocant din Centru

De asemenea, în cadrul agresiunii, cei trei ar fi lovit și o altă persoană.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de loviri sau alte violențe, amenințare, violare de domiciliu și tulburarea liniștii publice, conform art. 193, 206, 224 și 371 din Codul Penal.

În ziua de 20 februarie a.c., în urma administrării probatoriului, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cei în cauză au fost reținuți pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore.

Ulterior, față de cei în cauză a fost dispusă cercetarea sub măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.

Foto descriptiv

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3