930 x122 grota rece

bataie

Scandal uriaș la nuntă! Socrul mic, snopit în bătaie de un nuntaș

Nuntă cu scandal în Piatra Neamț. Un bărbat a transformat fericitul eveniment într-un meci de box, după ce l-a luat la bătaie pe socrul mic.

Citiți și: Poliția face lumină în cazul scandalului din stația de autobuz

Invitatul petrecerea alături de ceilalți meseni când, la un moment dat, între socrul mic și ginere a izbucnit un scandal. Încercând să aplaneze conflictul, acesta a intervenit între cei doi să îi despartă, lucru care l-a scos din sărite pe socrul mic.

De aici, lucrurile aveau să degenereze într-o bătaie sângeroasă.

Citiți și: Pitești: Ce spune Poliția despre incidentul șocant din Centru

Socrul mic a intrat în casă, iar de acolo s-a întors cu un obiect contondent cu care a vrut să îl lovească pe cel care a încercat să calmeze spiritele. N-a apucat însă, pentru că nuntașul s-a enervat la rândul lui și a început să-l lovească cu pumnii și picioarele, notează Antena 3 CNN.

Într-un final, ceilalți meseni au fost nevoiți să intervină pentru a opri bătaia.

Agresiunea a avut loc în luna aprilie a anului 2018.

Potrivit sursei citate, nuntașul agresiv a ajuns pe mâinile polițiștilor. Judecătorii s-au pronunțat în acest caz, iar bărbatul a fost condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare. Mai mult decât atât, el va trebui să îi plătească despăgubiri victimei în valoare de aproape 240.000 de lei.

Foto descriptiv: Stiri.md

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90