930 x122 grota rece

mioveni

SCANDAL VIOLENT PENTRU PARCARE. AMENINȚAT CU PISTOLUL

UPDATE: Scandal violent pentru parcare. Amenințat cu pistolul. Conform Poliției Argeș, conflictul ar fi izbucnit după ce un șofer, în vârstă de 35 de ani, și-ar fi parcat autoturismul pe aleea din fața casei unui alt șofer. Acesta din urmă, un bărbat de 25 de ani, și-ar fi revendicat locul de parcare de pe alee.

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

Bărbații, ambii din Mioveni, s-ar fi certat, iar cel care și-ar fi parcat mașina neregulamentar l-ar fi amenințat pe proprietar cu un pistol de tip airsoft.

Polițiștii au deschis dosar penal pentru amenințare și tulburarea liniștii și ordinii publice. Presupusul agresor riscă o pedeapsă cu închisoarea de la 3 luni până la 1 an.

Citiți și: Ce faci dacă găsești mașina lovită în parcare?

Două persoane ar fi fost implicate într-un scandal care a avut loc în urmă cu puține minute în orașul Mioveni.

Potrivit Poliției Argeș, din cauza unei parcări neregulamentare una dintre persoane ar fi amenintat-o pe a doua cu un pistol cu bile din plastic, fără să folosească, însă, arma.

Nu sunt victime, transmite sursa citată. Poliția face anchetă la fața locului. Vom reveni cu amănunte. (Foto: descriptiv)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90