EcoMoto 930×122

Arges

Scandalos! Un tânăr de 18 ani a luat o decizie revoltătoare

Scandalos! Un tânăr de 18 ani a luat o decizie revoltătoare

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Un tânăr asupra căruia existau suspiciuni că ar fi sub influența unei substanțe cu efect psihoactiv a fost prins de polițiști.

În vârstă de 18 ani, din Câmpulung, acesta a fost prins pe o stradă din municipiu la volan. S-a întâmplat pe 15 decembrie.

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

După ce a fost testat cu aparatul din dotarea polițiștilor, au rezultat indicii cu privire la posibila prezență a unor substanțe psihoactive.

„Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal.

Scandalos! Un tânăr de 18 ani a luat o decizie revoltătoare

Persoana a fost condusă la o unitate medicală. I s-au recoltat de probe biologice de sânge și urină, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența unei substanțe psihoactive.

Permisul de conducere a fost reținut. A fost eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație”, potrivit Poliției Argeș.

Foto: Descriptiv

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90