930 x122 grota rece

atv-uri

Scenariu de film lângă Pitești! Poveste adevărată!

Scenariu de film lângă Pitești! Poveste adevărată!

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Update: Poliția Argeș transmite:

„În cursul zilei de 04 aprilie 2023, polițiștii Secției de Poliție Rurală Bascov au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie de 28 de ani, din localitatea Budeasa, ar fi plecat voluntar de la locuința sa, iar din verificările preliminare s-a stabilit că aceasta s-ar fi îndreptat către o zonă împădurită din apropierea locuinței.

Citiți și: Tot județul e în alertă! Copilă dispărută

Având în vedere atât zona, cât și condițiile meteo de ploaie abundentă, au fost organizate echipe de căutare.

În cel mai scurt timp, cetățenii și polițiștii, cu sprijinul autorităților locale, s-au mobilizat exemplar, formând echipe de căutare, la activități luând parte polițiști și elevi ai școlilor de agenți de poliție aflați în practică, jandarmi și pompieri argeșeni, precum și membri ai comunității locale – Grupul ATV Budeasa, reprezentanți ai Ocolului Silvic Pitești, reprezentanți ai autorităților locale și alți cetățeni.

În urma căutărilor, femeia a fost găsită, de către unul dintre membrii grupului ATV, fiind în afara oricărui pericol. Ulterior, cea în cauză a fost consultată de un echipaj medical, fiind în afara oricărui pericol”.

Știrea inițială: Tânăra dată dispărută astăzi, în Budeasa, a fost găsită în această după-amiază. În vârstă de 28 de ani, femeia se afla în pădurea din localitate.

Nu a fost victima vreunei infracțiuni și, din câte se pare, plecarea acesteia a fost voluntară. A fost dusă acasă, unde a fost evaluată medical de un echipaj SMURD.

Potrivit informațiilor noastre, tânăra ar avea probleme de sănătate și nu ar fi pentru prima dată când regurge la acest gest.

La căutări, pe lângă polițiști și pompieri, au participat și 5 persoane din Grupul ATV Budeasa. Alături de autorități, aceștia au căutat-o pe tânără cu 4 vehicule.

Grupul ATV Budeasa nu este străin de astfel de acțiuni. Periodic, au răspuns „afirmativ” solicitărilor venite din partea autorităților locale atunci când a fost vorba de semenii lor.

Gestul lor de astăzi este lăudabil! Felicitări!

De asemenea, amănunte despre tânăra dispărută puteți afla și AICI.

Foto: Facebook – Sorin Porojan/ Descriptiv

555×222 grota rece

Comentarii

Un comentariu

  • SKY spune:

    Bravo lor, de toată lauda cum s-au mobilizat și au acționat !!! Continuați tot așa!!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3