930×122 CAPRA 5

copii

Scene neașteptate în Pitești: Puști de 14 ani, prins la volanul mașinii bunicului!

Scene neașteptate în Pitești: Puști de 14 ani, prins la volanul mașinii bunicului!

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

O întâmplare pe cât de neobișnuită, pe atât de periculoasă a avut loc azi noapte, în Pitești.

Sursele ePitești.ro transmit că un adolescent de doar 14 ani a fost prins de polițiști în timp ce conducea nestingherit pe străzile din oraș.

Citiți și: Accident cu 2 TIR-uri și o autoutilitară pe DN 7! Trafic infernal

În mașină se mai afla un minor, tot de 14 ani.  Au fost depistați de oamenii legii de la Secția 2 de Poliție, din Găvana.

Aflați în serviciu pe strada Zamfirești, polițiștii au observat un Volkswagen gri. Autoturismul se îndrepta dinspre Zamfirești către strada Grigorești.

Scene neașteptate în Pitești: Puști de 14 ani, prins la volanul mașinii bunicului!

Polițiștii au folosit semnalele acustice și luminoase ale autospecialei pentru a-l opri pe conducătorul auto. La controlul de rutină, agenții au avut o surpriză majoră!

Au aflat că „șoferul” vehiculului nu posedă permis de conducere. Mai mult, nici nu împlinise vârsta de 18 ani.

Șoferul minor, împreună cu pasagerul său, de asemenea minor, au fost conduși la Secția 2 pentru investigații suplimentare.

Poliția urmează să stabilească circumstanțele exacte în care cei doi adolescenți au ajuns să conducă mașina, dar și eventualele măsuri ce se impun în acest caz.

Foto: Descriptiv

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90