EcoMoto 930×122

trafic

Schimbare de ultim moment în traficul din Pitești!

Schimbare de ultim moment în traficul din Pitești!

Citiți și: Piteștiul, sub asediu! Șoferii, la limita răbdării! „Ne luăm elicopter!”

Astăzi, 24.03.2022, Primăria Municipiului Piteşti, prin Administrația Domeniului Public, a pus în funcţiune, pe galben intermitent, 3 semafoare noi cu buton.

Citiți și: Amenzi și puncte de penalizare pentru șoferii care fac asta!

Un semafor este amplasat pe strada Depozitelor, zona nr.36 A, al doilea semafor la intersecția Bd. N. Bălcescu cu strada George Coșbuc, iar al treilea pe Bd. Nicolae Bălcescu, nr. 166.

De luni, 28.03.2022, de la ora 09:00, aceste semafoare vor avea regim normal de funcţionare, pietonul apasă butonul de cerere şi apoi așteaptă secundele indicate de numărător până la apariţia culorii de traversare, transmite Primăria Pitești.

Punerea în funcțiune a semafoarelor duce la creșterea siguranței la trecerile de pietoni, atât pentru persoanele care tranzitează, dar şi pentru cei care locuiesc sau îşi desfăşoară activitatea în zonă.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90