930×122 CAPRA 5

jocuri

Schimbare importantă privind jocurile de noroc!

Schimbare importantă privind jocurile de noroc!

Citiți și: Schimbare importantă pe piața imobiliară!

După ce a fost retrasă oficial acum câteva zile de la Senat, propunerea ce vizează autorizarea de funcționare din partea primăriei pentru activitățile de jocuri de noroc a fost înregistrată iar la Senat, fiind semnată de aproape aceiași parlamentari ca prima oară, având exact același conținut și aceeași expunere de motive (cu excepția unui prim paragraf).

Parlamentarii semnatari susțin astfel ideea că autorizația de funcționare e cu atât mai necesară cu cât aceasta e cerută pentru activități care prezintă un risc mai mic decât jocurile de noroc, conform Avocatnet.ro.

Citiți și: Caravana „Bună ziua, schimbare!” ajunge în premieră în județul Argeș, la Stâlpeni, unde locuitorii vor beneficia de acces mai ușor la servicii financiare și tehnologie

În expunerea de motive, inițiatorii arată că atâta timp cât pentru activități precum comerțul cu flori și plante e nevoie de autorizarea primăriei, e inadmisibil ca o activitate cu un risc incomparabil mai mare, cum sunt jocurile de noroc, să nu aibă nevoie de o atare autorizare de funcționare.

Totodată, propunerea legislativă actualizează unele dintre codurile CAEN actualmente prevăzute în anexă, care au rămas cu mult în urmă.

Detalii, AICI – UPDATE: Propunere reînregistrată la Senat: Acordul primăriei să fie necesar pentru funcționarea activităților de jocuri de noroc

Foto: arhivă/ePitești/descriptiv

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

5 comentarii

  • Andrei spune:

    Face-ți ceva și scoateți sălile de jocuri și pariuri de la scara blocului ca ați nenorocit familii întregi și viața copiilor. Nu e normal sa ai sala de jocuri la fiecare scara de bloc. Cine vrea sa joace poate merge in afara orașului. Dar sunt șpăgi prea mari și bani prea mulți la mijloc

  • S.J. spune:

    Sunt mai multe asemenea sali de jocuri de noroc decat magazine pentru alimente sau alte produse. Sunt unele langa altele si se inmultesc. Oare cine le da aprobare ? In multe locuri au acaparat spatiile de la parterul blocurilor de pe strazi intregi. Este romanul atat de bogat sa-si lase banii la pariuri si alte hotii ?

  • Andrei spune:

    Romanul este foarte sărac din contra dar jocurile merg foarte bine in țările sărace și lipsite de educație. Oamenii slabi intelectual cred ca i sa câștige

  • Corina spune:

    Vă rog să le desfintati de tot. Atâtea familii distruse

  • Jucatorul spune:

    Am luat acest virus la 12 ani ,deoarece m au lăsat sa întru în sala minor.
    Pana la 33 de ani am „investit” în cocaina digitala,tot de am avut, dacă nu erau în fata blocului meu ,la cazino nu mergeam ,escrocii au pus peste tot, (karma,vine nota de plata vine și la ei copii lor e inevitabil)
    Am reușit sa scap de ele cu ajutorul Lui Dumnezeu,
    Acum nu e de ajuns, ca am băgat 1 bloc,mai sunt și dator .Cine vede acest mesaj Nu intrati Niciodată repet Niciodată. Mancati beți, călătoriți, mergeți la sala .Spune nu jocurilor de noroc !!!!!!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90