New Profesional Consult 930 x 122

cămin

SCHIMBARE ÎN RĂZBOIENI

Schimbare în Războieni. Consiliul Local Piteşti a aprobat în ședință ordinară în plen (foto) schimbarea destinaţiei unui cămin şcolar. Este vorba de căminul nr. 1 al Colegiului Tehnic „Dimitrie Dima” din cartierul Războieni (colegiul are trei cămine).

Citiți și: Zeci de mii de lei pentru aceste persoane! Beneficii importante

Potrivit Primăriei, în căminul nr. 1 de la „Dima” vor fi realizate proiecte sociale (ca de pildă, un adăpost pentru persoanele defavorizate). În acest cămin ultimii elevi cazaţi au fost în anul 2014.

După ce Consiliul Local l-a adoptat, proiectul va fi transmis spre avizare şi Ministerului Educaţiei. Ulterior avizării, vor urma procedurile în vederea schimbării efective a destinației căminului.

Citiți și: Pitești. A început campania electorală pentru Primărie… Pe Facebook!

În ultima vreme, și alte cămine din Pitești care nu mai sunt folosite pentru cazarea elevilor (populaţia şcolară fiind în continuă scădere) au căpătat noi destinaţii: căminul de la Colegiul Economic „Maria Teiuleanu” va deveni hotel, iar cel de la fostul liceu CFR, bloc de locuinţe sociale.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90