Donaris 930 x 122

isj argeș

Schimbare la Inspectoratul Școlar! Tudosoiu preia șefia (din nou) de la Alina Manea

Schimbare la Inspectoratul Școlar! Tudosoiu preia șefia (din nou, a mai ocupat această funcție în trecut) de la Alina Manea.

Citiți și: Elevii de 10 ai Argeșului, premii de mii de lei

Se schimbă conducerea Inspectoratului Școlar Județean Argeș.  Alina Manea (foto) va fi înlocuită de Dumitru Tudosoiu (foto) în funcția de Inspector General.

Citiți și: Emoții mari pentru copii și părinți! Începe Evaluarea Națională

Reamintim că, Alina Manea, fostă directoare a Colegiului Național „Ion C. Brătianu” și unul dintre vicepreședinții PNL Pitești a fost numită Inspector General al IȘJ Argeș în iulie 2021, după demiterea Lilianei Murguleț. Subiectul pe larg, AICI: Liliana Murguleț, demisă de la IȘJ Argeș. Noul general – prof. Alina Manea.

Dumitru Tudosoiu este consilier local în cadrul Primăriei Pitești din partea PSD Argeș. Acesta a mai ocupat și în trecut funcția de inspector general, timp de 6 ani, din 2014, până în 2020.

În ceea ce privește adjuncții IȘJ Argeș, nu se cunosc deocamdată detalii cu privire la posibile schimbări. În prezent, aceste funcții sunt ocupate de Cristinel Crețu și Cătălina Dumitrașcu.

 

SMART KIDS 555×222

Comentarii

3 comentarii

  • Un cetatean spune:

    tot mizerabilul ala de la psd? cucoana aia era incompetenta, dar si asta e la fel… nu gasiti bai ticalosilor un om cinstit si competent ca sa se ocupe de educatia din judet?

  • Bratus spune:

    Ca și cum la FC Argeș l-am schimba pe Said cu Arias. Adică tot 0-4.

  • Teodoosiu spune:

    Ăsta , Teodosiu are 3 facultați: educatie , fizică si sport. Ăstia da profesori

570 X 90 CUMPANA 3