Donaris 930 x 122

isu argeș

Schimbări de ultim moment la ISU Argeș!

În urma promovării concursului organizat de către Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, colonelul Nițu Marius (foto) a fost numit în funcția de adjunct al inspectorului șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt. Puică Nicolae” al județului Argeș, începând cu data de 01.08.2022, transmite ISU Argeș.

Citiți și: Video – Arde o construcție, lângă Pitești! Fumul gros se vede din oraș

Născut în anul 1977, ofițerul este absolvent al Universității din Pitești – Facultatea de Științe Economice, Juridice și Administrative în anul 2004, dar și al programului de masterat în Managementul Strategic al Resurselor Umane în 2009.

Citiți și: Accident grav în Argeș! S-a dat „peste cap” cu mașina

Cu o carieră militară de peste 14 ani în arma „Pompieri” la ISU Argeș, colonelul Nițu Marius și-a desfășurat activitatea la Compartimentul Achiziții Publice și în cadrul Serviciului Logistic, unde a îndeplinit funcția de Șef de serviciu I timp de aproape 4 ani.

Ofițerul deține o vastă experiență profesională, remarcându-se prin profesionalismul și implicarea cu care a gestionat logistica instituției noastre, dând dovadă de cunoaștere pe deplin a semnificației premisei: ”Logistica nu a câştigat nicio bătălie, dar niciun război nu s-a câştigat fără logistică”.

Echipa managerială a ISU Argeș este completă, toți ofițerii fiind titulari pe funcții, după cum urmează:

– inspector șef – colonel Olar Bogdan;

– prim adjunct al inspectorului șef – colonel Berevoescu Alin;

– adjunct al inspectorului șef –colonel Nițu Marius.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3