930×122 CAPRA 5

renovare energetica

Școală din Pitești, schimbare din temelii! Investiție de peste 1,5 milioane €!

Școală din Pitești, schimbare din temelii! Investiție de peste 1,5 milioane €!

Citiți și: O școală din Pitești ,,are parte” de 850 000 €. Ce se va întâmpla

Școala Gimnazială ,,Marin Preda” din municipiul Pitești intră în renovare energetică.

Astăzi a fost semnat contractul de proiectare și execuție lucrări ,,Renovare energetică Școala Gimnazială Marin Preda”, anunță Cristian Gentea.

Citiți și: Pitești. Ultima oră! Schimbare majoră la Primărie

Potrivit documentului, clădirea va beneficia de termoizolare, panouri solare termice, panouri fotovoltaice, reabilitarea instalațiilor interioare de încalzire și apă menajeră și a instalației de iluminat interior, montarea instalației de climatizare, înlocuirea finisajelor interioare, refacerea finisajelor exterioare și înlocuirea tâmplăriei.

Școală din Pitești, schimbare din temelii! Investiție de peste 1,5 milioane €!

De asemenea, va fi instalată și o stație de încărcare pentru vehicule electrice.

Perioada de execuție a contractului de proiectare și lucrări este de 15 luni, din care 12 luni reprezintă execuția lucrărilor.

Valoarea totală a contractului de proiectare și lucrări este de 8.395.853,41 lei fără TVA, finanțare obținută prin PNRR. (Planul Național de Redresare și Reziliență)

Foto articol: Facebook

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3