930 pe 122 COSTACHE

colegiul national alexandru odobescu

Pitești. Bani grei pentru renovări la o unitate de învățământ din oraș

Pitești. Bani grei pentru renovări la o unitate de învățământ din oraș

Citiți și: Pitești. Schimbări revoluționare pentru mai multe blocuri de locuințe

Astăzi, edilul Cristian Gentea a semnat un contract de aproximativ 6.400.888,00 lei fără T.V.A destinat renovării energetice a Colegiului Național ,,Alexandru Odobescu”.

Clădirea va fi reabilitată termic și instituția de învățământ va dispune de instalații de încălzire, apă caldă, iluminat interior, ventilație cu recuperare de căldură etc.

Citiți și: Pitești. O unitate de învățământ intră în renovare!

Termenul de realizare a lucrărilor este de 12 luni, dintre care 2 luni, proiectare și 10 luni, execuția lucrărilor.

Pitești. Bani grei pentru renovări la o unitate de învățământ din oraș

Primarul Cristian Gentea transmite:

,,Primul contract de lucrări finanțat în cadrul PNRR a fost semnat la primărie astăzi, 10 iulie 2023, pentru <Renovare energetică Colegiul Național Alexandru Odobescu>!

Hidro Gaz Pipe este firma câștigătoare a achiziției pentru investiții în reabilitare termică a clădirii, a instalațiilor de încălzire, apă caldă, iluminat interior, ventilație cu recuperare de căldură, dar și pentru montarea de surse regenerabile de energie și lucrări de management energetic integrat!

De asemenea, vor fi montate 2 stații de încărcare pentru vehicule electrice aferente cu putere peste 22 kW, care vor fi deservi 4 locuri de parcare pentru aceste autovehicule electrice.

Valoarea contractului este de aproximativ 6.400.888,00 lei fără T.V.A. si are un termen de realizare de 12 luni (2 luni proiectare și 10 luni execuția lucrărilor).”, informează edilul pe pagina personală de Facebook.

Sursă foto: Arhivă/Descriptiv

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 pe 90 Costache