NOR CURIER 930X122

dn7

SE ANUNȚĂ TRAFIC INFERNAL ÎN ARGEȘ!

Se anunță trafic infernal în Argeș!

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

Pe DN7 Piteşti – Râmnicu-Vâlcea, în zona Morăreşti – Vărzaru din județul Argeș, se vor face astăzi, până la ora 18, lucrări de frezare între kilometrii 154 şi 156+200 de metri, anunță Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Totodată, potrivit sursei citate, tot astăzi, până la ora 13, între kilometrii 150 şi 150+800 de metri se vor executa lucrări de asfaltare.

Citiți și: Doi puștani au dat-o în bară! Sancțiuni pe măsura faptelor

Circulaţia se va desfăşura alternativ, dirijat, pe o bandă. Se vor forma coloane de mașini, motiv pentru care șoferii sunt sfătuiți să nu se angajeze în depășirea acestora.

Astăzi vor fi lucrări și pe autostrada A1 București – Pitești. Astfel, până la ora 18, pe banda a doua a sensului de mers către Piteşti se aplică marcaje rutiere, iar circulaţia este redirecţionată pe banda unu, în dreptul utilajului de lucru. (Foto: descriptiv)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90