Donaris 930 x 122

bani

Se dau bani pentru medicii de familie prin PNRR

Peste 180 milioane de euro din Planul Național de Redresare și Reziliență sunt puse la dispoziția medicilor de familie pentru investiții în cabinetele medicale, transmite Ministerul Sănătății.

Citiți și: Bani mai mulți! Cine beneficiază!

Cu acești bani, medicii își pot renova și dota cu echipamente medicale și mobilier cabinetele. 3000 de medici de familie sau asocieri de cabinete medicale de medicină primară vor beneficia de această oportunitate.

Pentru dotare cu echipamente și mobilier fiecare cabinet medical sau asociere de cabinete poate accesa fonduri în valoare de 45.000 euro fără TVA, în timp ce pentru renovare pot fi solicitate fonduri de până la 15.000 euro fără TVA.”, specifică Ministerul Sănătății într-un comunicat de presă.

Citiți și: Guvernul pregătește noi ajutoare pentru români

Ghidul beneficiarului și anexele aferente pentru investiția în „Cabinete ale medicilor de familie sau asocieri de cabinete de asistență medicală primară” din cadrul Componentei 12 – Sănătate – Investiția 1. Dezvoltarea infrastructurii medicale prespitalicești sunt publicate pe pagina de internet a Ministerului Sănătății la secțiunea Apeluri PNRR Ministerul Sănătății – C12. Sănătate.

Dosarele de finanțare se vor depune pe platforma www.proiecte.pnrr.gov.ro, începând cu data de 04 august 2022, ora 10:00.

Foto principal: descriptiv/ Sursă: playtech.ro

SPALATORIE MURAY  555×222

Comentarii

570 X 90 CUMPANA 3