930×122 CAPRA 5

copii

Se dau bani! Sute de tineri din Argeș vor beneficia!

Tinerii ce participă, ca reprezentanți ai unui club sportiv, la competiții sportive oficiale naționale și internaționale vor putea beneficia lunar, începând de anul viitor, de un stimulent financiar în valoare de 150 de lei, potrivit unui proiect legislativ ce va ajunge curând la votul decisiv al deputaților, având propunere de adoptare.

Citiți și: Se dau bani! Până la 70.000 de euro!

Astfel, copiii și juniorii legitimați la cluburi sportive și care participă la competiții sportive oficiale naționale și internaționale vor beneficia lunar de un stimulent financiar sub forma unor bonuri de valoare, denumite tichete de sportiv, potrivit proiectului de lege de la Camera Deputaților.

Tichetele lunare de sportiv vor avea o valoare nominală de 150 de lei și vor putea fi utilizate numai pe teritoriul României, pentru achiziția de articole și echipamente sportive specifice disciplinei practicate, pentru transportul sportivilor între localități, pentru achiziția de suplimente nutritive sau pentru recuperare medicală.

Citiți și: Elevii se întorc din vacanţă pentru a intra în minivacanţă!

Tichetele de sportiv vor avea o perioadă de valabilitate de un an de la data emiterii și vor fi distribuite sportivilor începând de anul viitor.

Donaris 555×222

Comentarii

Donaris 570×90