Donaris 930 x 122

energie

Se dau noi vouchere în valoare de aproximativ 5.000 € pentru oameni!

Se dau noi vouchere în valoare de aproximativ 5.000 €!

Citiți și: Apar trei tipuri noi de vouchere pentru români!

Un nou program dedicat creșterii eficienței energetice a locuințelor va intra în vigoare după aprobarea noi forme a PNRR revizuiet, respectiv de la 1 ianuarie 2024, și va cuprinde acordarea de vouchere pentru populație, de 25.000 lei, pentru achiziția de panouri solare, concomutent cu vouchere, tot în cuantum de 25.000, pentru stocarea energiei produse.

Totodată vor fi acordate de 76.500 lei per familie pentru anveloparea sau schimbarea feresterelor locuințelor.

Citiți și: Vouchere de 1.900 de euro în 2024! 

Se dau noi vouchere în valoare de aproximativ 5.000 €!

Noul program va fi dedicata creșterii eficienței energetice a gospodăriilor individuale, a anunțat ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, Adrian Câciu.

Bugetul propus pentru noul program este de 1,1 miliarde euro și va fi valabil pentru perioada 2024-2026, în cadrul componentei RePower EU.

Detalii, AICI

Foto: Arhivă/Descriptiv

NOR CURIER 555×222

Comentarii

15 comentarii

  • Caluian Cristina spune:

    sa se de-a vouchere și la familiile cu salari mici și copii care lucrează de cat un părinte și debea reușesc să acopere cheltuielile casnice,ne-ar prinde bine și nouă acest ajutor nu numai la pensionari cum se dau de obicei

  • ICHIM.SSNDU spune:

    ne va da și nouă pensionarilor care avem pensia minimă socială în România

  • Maria spune:

    Sunt foarte multe familii care trăiesc de azi pe mîine și nu au beneficiat de nici un ajutor din partea statului din cauză că nu au avut posibilități să facă succesiunea și nu au locuința proprie.Aceasyă categorie a fost uitată. Li se dă tot celor care au o situație materială bună.

  • Vaduva elena spune:

    sa se dea la femeile vaduve ca pensia e foarte mica si o ducem foarte greu singure domnul ministru sa ne ia in considerare ca am muncit in frig si ploi si nu ajung bani nici de medicamente am multe boli grave si iau handicap 72 lei asa merita uni nu au chiar nimic si li se da gradu 2 eu am 3nu aici la handicap nu fac corect multumesc

  • Elena Maria Rusu spune:

    Sint singura cu o pensie de 1724 ron nu mai primesc nici ajutor pentru incalzire nici vauchere pentru alimente am fost operata de cancer am tratament de peste 10 ani nu o sa-mi mai pot permite nici medicamentele necesare pentru a trai ????
    Am citit ca cei născută din 1959 septembrie vor lua mai puțin cu 10% di pensie ,explicati-mi mie cum o sa,trăiesc???
    am cotizat aproape 38 ani și o pensie de nimic oare nu va gânditi ca am lucrat de la 17 ani ca sa am o batranete linistita ,???

  • Ivan spune:

    Da sa se dea cui trebuie o idee buna

  • Crețu Acrivita spune:

    Sunt vaduva am un băiat cu handicap gr 2si trăim amindoi din pensia lui de urmaș și indemnizația de handicap și cardul lui de alimente eu nu am card de alimente

  • Ana Brasov spune:

    Nici măcar cardul de alimente nu l-am primit,te trimit de la,, Ana la Caiafa,,.Umblu din luna aprilie de la oficiul poștal ,la casa de pensii ,la ANAF(pe mine m-au trimis să verific dacă nu am alte venituri,când de fapt era datoria celor de la casa de pensii să verific).Cei de la MIPE,nu răspund nici măcar la e-mailuri.Asa că degeaba se laudă că ajută, nu ne ajuta cu nimic.

  • Elvis spune:

    Mai bine sa dea cate o bucata de pamant. 300 m2 si un container tip locuinta pentru cei care nu au casa lor. Pentru tinerele familii. Vor plati impozit la Primarie si astfel va creste bugetul local.

  • Maria S spune:

    Dragi cititori ,eu vă urmăresc cu drag ,din aceiași categorie fac parte și eu ,că vorbim între noi și scriem ce ne doare dar nimeni nu ne bagă în seamă Eu am lucrat la Săvinești in mediul toxic 23 de ani și apoi fabrica a dat faliment.Am o pensie de nimic și sunt și văduva Cei care au lucrat la Săvinești avem o pensie mica,dar se uită cineva pe dosarele noastre? Cînd mergi la ei să întrebi ceva macar nu ne bagă în seamă.Va rog să aveți grijă și de noi .Și noi am contribuit cineva la făurirea acesti tari frumoase pe care o avem.Va Mulțumesc!

  • Anișoara spune:

    sa se de-a la familie care este numai un părinte in viața care creste cinci copii cunosc acest caz că eu trec prin aceasta situație nu este ușor să crești de una singura cinci copii

  • Vasile Balosu spune:

    Da se dau,tot la jmecheri,care au relatii.Ban la ban…

  • Ignat p. spune:

    am muncit 48 ani si 4 luni nascut in inie si am iesit la pensie in2009 in tabelul dat nu benificiez de majotare.

  • Ignat p. spune:

    vreau raspuns

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3