New Profesional Consult 930 x 122

consiliul concurenței

Se extinde o mare fabrică! Are sediu și în Argeș

Consiliul Concurenței a aprobat tranzacția prin care Holcim (România) S.A. preia compania General Beton România S.R.L..

Citiți și: Peste 1 milion de clienți trebuie să știe asta. Ce s-a întâmplat cu CEZ

Holcim, parte din grupul cu același nume, produce materiale de construcții, fiind specializată în producerea cimentului și betoanelor. Grupul Holcim deține în România două fabrici de ciment, în Câmpulung (județul Argeș) şi în Aleşd (județul Bihor), o staţie de măcinare şi trei terminale de ciment la Turda (județul Cluj), Roman (județul Iași) și București, 19 stații ecologice de betoane, trei staţii de agregate și două staţii de lianţi speciali. Grupul Holcim este activ în peste 70 de ţări, în principal în domeniul producerii de materiale de construcții – ciment, agregate, beton şi asfalt.

General Beton este o companie activă pe piața producerii și comercializării de beton din România încă din anul 1998, deținând opt stații de betoane, amplasate în: Timișoara, Dumbrăvița (județul Timiș), Arad, Sibiu, Constanța, precum și în zona metropolitană a municipiului București, în Otopeni, Cernica și cartierul Militari.

Citiți și: Tranzacția care implică gigantul de energie CEZ, ,,luată la ochi”

În urma analizei, Consiliul Concurenţei a constatat că această operaţiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa romȃnească sau pe o parte substanţială a acesteia și că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal.

Decizia va fi publicată pe site-ul autorităţii naționale de concurenţă, după eliminarea informațiilor cu caracter confidențial.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90