New Profesional Consult 930 x 122

dumitru tudosoiu

SE ÎNCHID ȘCOLI ÎN ARGEȘ DIN CAUZA GRIPEI? „GENERALUL” TUDOSOIU ANUNȚĂ

Se închid școli în Argeș din cauza gripei? „Generalul” Tudosoiu anunță.

Citiți și: Mari nereguli în unități de învățământ! Amenzi uriașe și dosare penale

În clase și grupe de la câteva școli și grădinițe din Capitală cursurile vor fi suspendate timp de trei zile din cauza gripei, ca urmare a unei decizii în acest sens luată de Inspectoratul Școlar al Municipiului București, la recomandarea Direcției de Sănătate Publică, anunță digi24.ro. Pe perioada suspendării, sălile de clasă vor fi dezinfectate.

Dat fiind acest context, ne-am interesat dacă și în județul Argeș există unități de învățământ în care cursurile ar putea fi suspendate din pricina gripei.

Citiți și: Se întâmplă în toate școlile! OBLIGATORIU

„Nu este cazul!”, precizează pentru ePitești, chestionat pe marginea subiectului, Dumitru Tudosoiu, inspectorul școlar general al județului.

De la începutul sezonului rece și până în prezent, în Argeș au fost confirmate oficial 52 de cazuri de gripă. Majoritatea, 49, sunt copii cu vârste cuprinse între 1 și 14 ani, potrivit Direcției de Sănătate Publică (DSP) Argeș.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90