930 x122 grota rece

cod portocaliu

SE ÎNCHID ŞCOLILE ÎN ARGEŞ? CE ANUNŢĂ „GENERALUL”

Se închid şcolile în Argeş? Ce anunţă „generalul”. Pentru zilele următoare meteorologii au anunţat cod portocaliu de ger, inclusiv în Argeş.

Citiți și: Decizie majoră în școli! Nu va fi nevoie de acordul părinților

Din cauza vremii, în unele zone din țară s-a luat deja decizia de a nu se face ore de curs în şcoli în zilele de luni şi marţi (cum este cazul în Capitală). Autorităţile din Argeş nu au luat, însă, cel puțin până la această oră, o asemenea decizie.

„Nu consider că se impune închiderea şcolilor, cel puţin în acest moment.”, ne-a declarat inspectorul şcolar general al judeţului Argeş, Dumitru Tudosoiu (foto).

Citiți și: Atenție! Va fi obligatoriu în toate școlile și liceele!

La rândul său, prefectul Emilian Dragnea ne-a precizat: „Nu se vor închide şcolile ca regulă generală. Însă, în funcţie de cazuri particulare – nu merge centrala termică, nu e curent electric sau nu ajunge microbuzul cu elevi la unitatea de învăţământ – anumite şcoli se pot închide.

Deci vor fi decizii punctuale, iar o discuţie în acest sens vom avea mâine dimineaţă cu directorii unităţilor de învăţământ.”.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90