930 x122 grota rece

Apă Canal 2000 S.A

Se oprește apa în Pitești! Faceți-vă rezerve!

Se oprește apa în Pitești! Faceți-vă rezerve!

Citiți și: Atenție! Piteșteni care rămân fără apă

Societatea Apă Canal 2000 SA Piteşti anunță sistarea furnizării apei potabile în municipiul Piteşti, zona Târgu din Vale.

Vor fi afectați afectaţi utilizatorii situaţi pe următoarele străzi: Târgu din Vale, Banu Mărăcine, Constantin Hamangiu, Constantin Mille, Gheorghe Şincai, Costache Negri, Râurilor.

Citiți și: Pitești. Ce se întâmplă cu tarifele de la apă și canal

Intervalul de timp în care apa va fi oprită este între orele 9 – 16.

Această măsură este necesară pentru execuţia unor lucrări de reparaţii vană DN 250 din căminul situat la intersecţia străzilor Târgu din Vale cu Banu Mărăcine.

,,Ne cerem scuze faţă de consumatorii afectaţi de lipsa apei potabile şi îi asigurăm că echipa operaţională care efectuează lucrările va face tot posibilul pentru finalizarea intervenţiei în cel mai scurt timp, încercând să reducă la minimum intervalul orar în care consumatorii sunt afectaţi, depunând eforturi susţinute pentru asigurarea funcţionalităţii sistemului de alimentare cu apă în condiţii de calitate şi de siguranţă.

Se oprește apa în Pitești! Faceți-vă rezerve!

Recomandăm consumatorilor să îşi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.

Pentru informaţii privind întreruperile de apă, precum şi pentru semnalarea unor probleme la reţelele de alimentare cu apă şi de canalizare, vă rugăm să ne contactaţi la Call Center (nonstop) – tel. 0248 223 237. De asemenea, informaţiile cu privire la opririle de apă sunt postate pe site-ul societăţii www.apacanal2000.ro, la secţiunile <Lucrări programate> sau <Avarii>.„, se arată în comunicatul trimis publicației noastre.

Foto: Arhivă/Descriptiv

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90