Donaris 930 x 122

apartament

Se pregătește legea eliminării centralelor de apartament

Tanczos Barna, ministrul Mediului, a anunțat că săptămâna viitoare va prezenta coaliției un draft al textului de lege care vorbește despre eliminarea centralelor de apartament, conform Profit.ro.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

În plus, ministrul Mediului a mai spus la Europa FM că „dacă acest lucru se susține și la nivelul coaliției, putem să intrăm pe un circuit de avizare”.

„Centralele de apartament existente nu pot fi afectate de nicio reglementare legală și nici retroactiv nu se mai poate face mai nimic sau este foarte greu să revenim la sisteme centralizate acolo unde toți s-au debranșat și fiecare apartament are propria centrală.

Citiți și: Grav accident rutier ACUM! Două mașini sunt „praf”

Eu cred că schimbarea va fi lină și îngrijorările nu sunt fundamentate pentru că sunt foarte multe blocuri unde se folosesc aceste tehnologii de centrală la comun la nivel de scară sau bloc.

Ele oferă exact aceeași flexibilitate la nivel de apartament. Nu va exista retroactivitate nu se va aplica pentru proiectele care sunt deja în dezvoltare – care au fost începute, care au deja certificatul de urbanism emis”, a spus ministrul Mediului.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3