930 x122 grota rece

reguli

Se schimbă tot! Ce se întâmplă dacă ți se suspendă permisul

Se schimbă tot! Ce se întâmplă dacă ți se suspendă permisul

Citiți și: Atenție, șoferi! Se lucrează pe aceste drumuri

Șoferii cărora le-a fost suspendat permisul de conducere, timp de 90 de zile, din cauza depășirii vitezei maxime admise cu mai mult de 50 km/h ar putea solicita, o dată pe an, la cerere, amânarea aplicării acestei sancțiuni, conform unei propuneri legislative ce a primit recent un raport de respingere la deputați, care vor da votul decisiv din Parlament.

Potrivit propunerii amintite, care va ajunge, probabil curând, la votul decisiv din Parlament, având propunere de respingere, se are în vedere completarea OUG 195/2002 în sensul că șoferii care vor fi sancționați cu suspendarea permisului de conducere pentru 90 de zile, pe fondul depășirii vitezei cu mai mult de 50 km/h peste limita maximă admisă, vor avea posibilitatea să își aleagă o altă perioadă în care li se va aplica efectiv sancțiunea pentru fapta constatată de polițistul rutier.

Citiți și: Poliția: Trafic îngreunat pe Autostradă, astăzi, mai multe ore

Amânarea se va putea solicita cel mult o dată pe an, printr-o cerere motivată, adresată organelor de poliție competente. Cei care au fost surprinși la volan sub influența alcoolului sau a drogurilor vor fi singurii care nu vor putea beneficia de această nouă prevedere.

Așa cum se arată în cadrul textului propunerii, această inițiativă legislativă vine în sprijinul șoferilor profesioniști, care ar putea stabili astfel cu angajatorul perioada concediului de odihnă, în funcție de intervalul solicitat prin cererea depusă la poliție pentru aplicarea sancțiunii, astfel încât să nu își piardă locul de muncă.

Informații suplimentare pe marginea subiectului, AICI

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Un comentariu

  • Nea Nicu spune:

    vrăjeală sa dea bine la prostime. totu făcut la mișto în genunchi. jos de glezne fără ciorapi și frecție la piciorul de lemn a mesei. oficia ne merge bine!!!!! neoficial……. fără comentarii…

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90