NOR CURIER 930X122

Apă Canal 2000 S.A

Se scumpește apa în Pitești

Potrivit unui comunicat de presă al Apă Canal 2000 S.A, începând cu data de 01 iulie 2021 se vor ajusta preturile/tarifele la serviciile publice de alimentare cu apa si de canalizare prestate de S.C. Apa Canal 2000 S.A., conform condițiilor impuse in strategia pentru accesarea de fonduri europene si realizarea investițiilor prevăzute în „Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din județul Argeș, în perioada 2014-2020”.

Citiți și: Oamenii din această localitate rămân fără apă!

S.C. Apa Canal 2000 S.A. aduce la cunoștință utilizatorilor ajustarea prețului și a tarifului pentru serviciul public de alimentare cu apa și de canalizare, începând cu data de 01.07.2021, astfel:
– apa potabilă : 4,26 lei/mc, exclusiv T.V.A.;
– canalizare-epurare : 4,40 lei/mc, exclusiv T.V.A..

În acest moment, apa potabilă costă 3,67 lei/mc, fără TVA, iar canalizare – epurare costă 3,79 lei/mc, fără TVA.

Citiți și: Apă Canal, anunț deosebit de important pentru utilizatori!

Investițiile ce urmează a fi realizate prin „Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din județul Argeș”, în perioada 2014-2020 cuprind:

– Investiții în sistemul de alimentare cu apă potabila: 18,27 km extindere si 10,17 km reabilitare aducțiuni; 70,89 km extindere si 57,80 km reabilitare rețele de distribuție apa potabila; 7 rezervoare înmagazinare noi și 10 reabilitate; 4 stații de tratare apa noi și una reabilitata; 3 stații de clorinare noi; 4 foraje noi și 1 reabilitat; 10 stații de pompare apă potabilă noi și 3 reabilitate.

– Investiții în sistemul de canalizare menajeră

Foto descriptiv

NOR CURIER 555×222

Comentarii

2 comentarii

  • Lautarescu spune:

    Acum, o majorare semnificativă de preț se numește, în opinia furnizorului cât și a autorităților publice locale, ajustare. Cum poate fi justificată o astfel de creștere al prețului unui serviciu de utilitate publică: accesăm fonduri europene pentru așa zise lucrări de modernizare, care urmează a fi decontate din buzunarul cetățeanului din Pitești. Cea mai mare aberație. Nu este nicio justificare ci este furt din buzunarul cetățeanului.

  • Moraru Ionel spune:

    Cine dracu să vă mai înțeleagă, accesați fonduri europene care sunt nerambursabile pentru modernizarea infrastructurii apă canal și ne mai băgați și nouă mâna în buzunar de parcă nu am avea cel mai mare preț la apă din țară câtă ipocrizie, ajustarea de prețuri?, poate creștere în buzunarele voastre!!!!????….

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90