EcoMoto 930×122

hotel muntenia

SE VINDE HOTEL MUNTENIA? OFERTĂ DE CUMPĂRARE

Se vinde Hotel Muntenia? Ofertă de cumpărare. Altădată un simbol al Piteştiului şi cel mai căutat și mai aglomerat hotel din oraș, Muntenia se confruntă de câțiva ani încoace cu probleme mari.

Citiți și: S-a decis! Se face cel mai grandios Mall în Centrul Piteștiului, la Muntenia

Societatea care deține hotelul, SC Muntenia SA, are datorii şi, pe de altă parte, se judecă şi cu Primăria Pitești. Amănunte despre războiul dintre Primăria Piteşti şi SC Muntenia SA puteţi citi AICI şi AICI şi AICI.

În prezent, 67 de firme şi entităţi publice (cum ar fi Blue Air, Primăria Piteşti, Termo Calor Confort SA Piteşti, Apă Canal, Salubritate 2000 SA și Finanţele Publice) se află pe lista creditorilor SC Turism Muntenia SA.

Citiți și: IMAGINI REVOLTĂTOARE. CE SE ALEGE DE HOTEL MUNTENIA

Cu toate acestea, o firmă din Piteşti (al cărei nume este, deocamdată, confidențial) a făcut recent o ofertă de cumpărare a hotelului, oferind un preț de 4,9 milioane de euro. În perioada următoare vom afla dacă tranzacţia se va face sau nu. Dacă da, va fi una dintre cele mai mari tranzacții din Piteştiul ultimilor ani.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90