930 x122 grota rece

hotel

EXCLUSIV! PRIMĂRIA PITEŞTI A RECLAMAT „MUNTENIA” LA ISU

Primăria Piteşti a sesizat astăzi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Argeş în legătură cu faptul că SC Muntenia SA a blocat accesul în parcarea hotelului Muntenia, parcare care îi aparține, dar care era folosită de toţi şoferii drept cale de servitute. Primăria reclamă că în acest fel se blochează accesul în zonă în caz de necesitate al autospecialelor de pompieri şi al ambulanţelor. În paralel, după cum ne-a declarat viceprimarul Cornel Ionică, Primăria va face şi o sesizare la Parchet.

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

În plus, Primăria a început să lărgească parcarea din faţa Cercului Militar, care aparţine municipalităţii (foto), către Strada Mare, astfel încât să creeze un circuit care să permită maşinilor să intre din bulevardul Republicii în parcarea publică prin faţa hotelului „Argeș”, să întoarcă prin faţa Cercului Militar şi să iasă tot pe lângă hotelul „Argeş” în bulevardul Republicii (vezi schiţa de mai jos!).

Demersul de astăzi face parte din „războiul” deschis pe care îl au Primăria Pitești și SC Muntenia SA, „război” care ieri a atins un nou punct culminant: http://epitesti.ro/stiri/accesul-prin-parcarea-muntenia-blocat/ și http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/parcarea-de-la-hotel-muntenia-blocata/.

Citiți și: Pitești. Toate forțele de ordine ies în stradă!

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90