pizzeria sapori  930 122

militari

Se vrea reintroducerea serviciului militar!

Se vrea reintroducerea serviciului militar!

Citiți și: Decizie pentru tinerii care vor să obțină permisul de conducere mai repede!

În programul de guvernare al Executivului care va fi condus de generalul (r) Nicolae Ciucă se dorește o schimbare a legii privind serviciul militar, iar Armata va putea să recruteze tineri.

Acest serviciu militar va fi efectuat pe bază de voluntariat și există intenția ca tinerii să fie retribuiți.

Citiți și: Exclusiv. Incident șocant în Centru! S-au împărțit pumni și picioare! Video

Dezvoltarea rezervei operaţionale a Armatei Române, cu accent pe rezerva voluntară şi serviciul militar în termen voluntar, precum şi a unui sistem naţional de pregătire şi instruire, elaborarea unei noi strategii, care să conecteze sistemul de forţe active cu grupul de rezervişti şi să asigure mobilizarea şi regenerarea forţelor în parametri optimi de cantitate, calitate şi viteză, o condiţie esenţială pentru realizarea acestui obiectiv reprezentând-o revizuirea cadrului legislativ.”, se arată în programul de guvernare.

Într-un proiect actual dezvoltat în cadrul Ministerului Apărării, cei care vor dori să servească în Armată vor încheia cu Ministerul Apărării un contract pe o perioadă de 4 ani. Este vorba doar de primul contract, pentru că următoarele – în cazul în care rezerviştii vor dori să fie în continuare la dispoziţia Armatei – se vor semna pe o perioadă de maximum 3 ani.

555×222 grota rece

Comentarii

3 comentarii

  • nutu spune:

    foarte bine! sereviciul militar sa fie obligatoriu prin lege, ca tinerii sa cunoasca tainele militariei!

  • Nemet Alex spune:

    Ari fii bine chiar mi-am dorit sa merg la armata si o intrebare când vom avea acces sa mergem la armata

  • Adrian spune:

    Pe baz de voluntariat e ok. Pentru cine vrea. Dar nu armata obligatorie.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90