NOR CURIER 930X122

inundatii arges

Seară agitată pentru autorități. Vremea s-a dezlănțuit și a făcut ravagii în Argeș

Seară agitată pentru autorități. Vremea s-a dezlănțuit și a făcut ravagii în Argeș

Citiți și: Accident foarte grav în Vinerea Mare! Impact puternic ACUM, în Argeș

Județul Argeș a fost, aseară, înghițit de apele produse de inundații.

În urma dezastrului produs de vreme, sesizările de inundații au curs continuu, iar autoritățile abia au făcut față cererilor.

Citiți și: Argeș. Flăcări imense au cuprins o casă, acum!

Au fost străzi inundate, beciuri și locuințe năpădite de ape, subsoluri de blocuri și demisoluri ale clădirilor din municipiul Pitești pline de apă, iar autoritățile au fost pe teren ore în șir muncind, cot la cot cu oamenii, să elibereze județul de ravagiile produse de vremea nemiloasă.

 

De asemenea, străzile au fost blocate în urma numeroaselor prăbușiri de copaci, care au afectat cabluri de electricitate sau au strivit mașini sub greutatea lor.

Imaginile dezastrelor porduse de inundații vorbesc de la sine…

Seară agitată pentru autorități. Vremea s-a dezlănțuit și a făcut ravagii în Argeș

De exemplu, pe strada Negoiu din municipiul Pitești s-a intervenit pentru extragerea apelor din subsolurile ale două blocuri.

 

În parcul Trivale din municipiul Pitești s-a intervenit pentru degajarea a doi copaci căzuți pe zona pietonală, care au afectat și un cablu de electricitate.

 

Autoritățile s-au deplasat și în zona restaurantului Cornul Vânătorului, în cazul unei alte solicitări de degajare a unui copac căzut pe carosabil.

În localitatea Albeștii de Muscel, personalul pus la dispoziție de ISU a intervenit să scoată apa acumulată în beciul unei locuințe.

 

De asemenea, aceștia au extras apa și din subsolurile și demisolurile clădirilor din municipiul Pitești pe  străzile Depozitelor, Câmpului, aleea Mihail Mihăileanu, Calea Câmpulung, Făget, cpt. Cuțui, Negru Vodă și Piața Vasile Milea.

 

Strada Câmpului din Pitești a fost, de asemenea, cuprinsă de ape.

 

Situația este foarte îngrijorătoare în continuare.

Meteorologii au emis din nou, și astăzi, un nou cod portocaliu averse torențiale cu descărcări electrice.

Mai multe detalii puteți re (citi) în materialul publicat de redacția ePitești, AICI. – Argeș. Vremea nu se potolește! ANM a emis un nou cod portocaliu de furtună! –

Sursă imagini: ISU Argeș

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3