EcoMoto 930×122

consiliu local

ŞEDINŢĂ DE URGENŢĂ ÎN MIOVENI

Şedinţă de urgenţă în Mioveni. Consiliul Local Mioveni se va întruni astăzi, de la ora 17:30, în ședință publică în plen de îndată, la sediul instituţiei.

Citiți și: Icoană miraculoasă, „tămăduitoare de cancer și boli grele”, ajunge azi în Argeș

Printre altele,potrivit reprezentanților Primăriei Mioveni, va fi discutată și supusă votului aprobarea emiterii unei scrisori de garanție de bună plată în favoarea S.C. Distrigaz Sud Rețele S.R.L. pentru obiectivul de investiții ”Înființarea sistemului de distribuție gaze naturale în satul Clucereasa, aparținător orașului Mioveni, județul Argeș”.

Amintim că proiectul de introducere a rețelei de gaze naturale și alimentarea cu gaze a întregii zone Clucereasa, cu o lungime de 6.285 m a fost încheiat între Primăria orașului Mioveni, în calitate de Finanțator, ENGIE Romnânia, în calitate de Cofinanțator și Distrigaz Sud Rețele, în calitate de Operator.

Citiți și: Exclusiv! Fetița care a căzut iar de la etaj, „e mai critic decât data trecută/Mama țipa foarte tare!”

Valoarea totală estimată a acesti investiții este de 2.592.766,02 lei, din care Primăria Mioveni va achita suma 2.499.167,20 lei plus TVA, iar ENGIE România doar 93.598,85 lei, plus TVA.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90