SMART KIDS 930X122

consiliu local

Şedinţă extraordinară de Consiliu Local la Mioveni

Joi, 15 decembrie 2022, de la ora 17.30, la sediul Primăriei Mioveni, Consiliul Local se va întruni în ședință publică extraordinară.

Citiți și: Un nou sponsor pentru echipa de handbal a Mioveniului

La această şedinţă sunt prevăzute patru puncte şi se vor discuta mai multe proiecte de hotărâri, printre care amintim:

– aprobarea rectificării bugetului local al orașului Mioveni din luna decembrie 2022;

Citiți și: Argeș. Dramă într-o familie din Mioveni. Le-a murit băiatul de 18 ani!

– aprobarea modificării structurii organizatorice la Spitalul Orășenesc Mioveni;

– aprobarea modificării articolului 3 la Hotărârea Consiliului Local al Orașului Mioveni nr. 191/12.10.2022 privind aprobarea participării în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență, componenta 10 – Fondul local, Axa de investiții I.3 Reabilitarea moderată a clădirilor publice pentru a îmbunătăți serviciile publice prestate la nivelul unităților administrativ- teritoriale, prin accesarea finanțării pentru proiectul „Îmbunătățirea eficienței energetice a instituțiilor publice din orașul Mioveni”;

– aprobarea înfiinţării unui dispecerat pentru furnizarea serviciilor medicale de îngrijire la domiciliu în Clădirea Multifuncțională Făgetu.

Ordinea de zi a şedinţei se aduce la cunoştinţa locuitorilor orașului Mioveni şi este publicată pe site-ul oficial al instituţiei: www.emioveni.ro, potrivit dispoziţiilor art. 135 alin. (4) și alin. (5) din O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul Administrativ, cu modificările și completările ulterioare.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Donaris 570×90