930 x122 grota rece

bigster

Șeful Dacia, anunț major privind Uzina de la Mioveni!

Șeful Dacia, anunț major privind Uzina de la Mioveni!

Citiți și: Dacia, noutăți absolute!

Uzina Dacia de la Mioveni se pre­găteşte să treacă prin noi transfor­mări odată cu lansarea în producţie a celei de-a treia generaţii a modelului Duster, dar şi a viitorului Bigster, anunță zf.ro.

„Am confirmat producţia celei de-a treia generaţii a lui Duster.

Citiți și: Prime babane – 500 € de „căciulă”! Să vină banii pentru angajații Dacia!

Producţia de serie începe la început de 2024, acum suntem în faza de industrializare.

Bigster este a doua veste foarte bună – Dacia intră în segmentul C, cel mai mare din Europa.

Volumul de prooducţie pe care îl va avea Bigster depinde de contextul pieţei, dacă ne uităm spre exemplu la comenzile din ultimele săptămâni, suntem îngrijoraţi când vine vorba de piaţă”, a spus Mihai Bordeanu, managing director la Dacia Brand South Eastern Europe & Country Head România, în cadrul conferinţei ZF Cei mai mari jucători din economie 2023.

Mai mult, următoarea generaţie a lui Sandero va veni şi în versiune electrică, iar aceasta este aşteptată în jurul anului 2028, având în vedere ciclul de producţie de opt ani.

„Următoarea generaţie a lui Sandero va fi şi electrică.

Nu ştim unde va fi produsă pentru că nu este realizat planul. Următorul Sandero va fi multienergie. Avem hibrid pe Jogger, vom avea şi pe Duster, pe Bigster”, a spus directorul Auto­mobile Dacia.

Detalii, AICI – Mihai Bordeanu, Dacia: Pregătim uzina pentru Duster III şi pentru Bigster

 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Un comentariu

  • Marian Ivan spune:

    Sa va ganditi si sa verificati de doua ori cand cumparati o masina. Am o ruda care a cumparat un Stepway culoarea verde ( lichen kaki), a primit acea culoare si pe certificat, cartea masinii scrie gri.
    Raspunsul de la vocea clientuluia fost ” culoarea de baza asociata codului OVKQM este GRI”.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90