930×122 CAPRA 5

bogdan olar

ȘEFUL ISU ARGEȘ, DIPLOMĂ DE LA AMERICANI

Șeful ISU Argeș, diplomă de la americani. Ieri a avut loc, în București, festivitatea de absolvire a cursului organizat de Agenția Federală pentru Managementul Situațiilor de Urgență din SUA (F.E.M.A.).

Citiți și: Raed Arafat, spionat. S-a găsit un microfon ascuns în biroul său

Șeful Inspectoratului pentru Situații de Urgență Argeș, maiorul Bogdan Olar, a fost felicitat de ambasadorul SUA în România, Hans Klemm, de ministrul de Interne, Carmen Dan, și de conducătorul Departamentului pentru Situații de Urgență, secretarul de stat Raed Arafat, care i-au înmânat acestuia diploma de absolvire.

Sub coordonarea specialiștilor americani, Bogdan Olar a participat anul trecut în București, alături de alți 21 de ofițeri pompieri, la cursuri specifice managementului situațiilor de urgență.

Citiți și: Urgenţă în Trivale. Intervin pompierii

Amintim că Olar este absolvent și al cursului de expert al Mecanismului European de Protecție Civilă și membru al echipei naționale de căutare-salvare urbană RO – USAR, certificată INSARAG pentru participarea la misiuni internaționale, sub egida ONU, în cazul producerii unor dezastre majore.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

SPALATORIE MURAY  570×90