SMART KIDS 930X122

bogdan olar

ȘEFUL ISU ARGEȘ, DIPLOMĂ DE LA AMERICANI

Șeful ISU Argeș, diplomă de la americani. Ieri a avut loc, în București, festivitatea de absolvire a cursului organizat de Agenția Federală pentru Managementul Situațiilor de Urgență din SUA (F.E.M.A.).

Citiți și: Accident cu 2 mașini lângă Pitești. Sunt persoane rănite

Șeful Inspectoratului pentru Situații de Urgență Argeș, maiorul Bogdan Olar, a fost felicitat de ambasadorul SUA în România, Hans Klemm, de ministrul de Interne, Carmen Dan, și de conducătorul Departamentului pentru Situații de Urgență, secretarul de stat Raed Arafat, care i-au înmânat acestuia diploma de absolvire.

Sub coordonarea specialiștilor americani, Bogdan Olar a participat anul trecut în București, alături de alți 21 de ofițeri pompieri, la cursuri specifice managementului situațiilor de urgență.

Citiți și: Argeș. Accident grav, cu victimă, azi-noapte!

Amintim că Olar este absolvent și al cursului de expert al Mecanismului European de Protecție Civilă și membru al echipei naționale de căutare-salvare urbană RO – USAR, certificată INSARAG pentru participarea la misiuni internaționale, sub egida ONU, în cazul producerii unor dezastre majore.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3