EcoMoto 930×122

șeminee valdo dec

ȘEMINEE VALDO DEC, PREZENTARE LA HOTEL RAMADA

Șeminee Valdo Dec, prezentare la Hotel Ramada. La Hotelul Ramada din Pitești s-a desfășurat astăzi un eveniment dedicat, în mare parte, arhitecților și constructorilor.

Citiți și: NU RATA! LOC DE MUNCĂ. FIRMĂ DIN PITEȘTI ANGAJEAZĂ

Valentin Deaconescu, reprezentantul firmei Șeminee Valdo Dec și organizatorul evenimentului, ne precizează că întâlnirea a constat în prezentarea mai multor produse premium: dale pentru pavaj, piatră decorativă, șeminee sau materiale de construcții, produse care aparțin celor mai importante firme din domeniu.

Este vorba de firme ca Star Stone, cel mai mare fabricant de pavaje premium din România, Șeminee Expert S.R.L., firmă specializată în montajul și întreținerea de șeminee și coșuri de fum, sau Hasit România, producător de materiale de construcții. De precizat că produsele Star Stone se pot găsi pe ePavaj.ro.

Citiți și: (GALERIE FOTO) DIVERSITATE LA ȘEMINEE VALDO DEC

Șeminee Valdo Dec este reprezentantul acestor firme în județul Argeș. Mai multe detalii despre produsele promovate de Șeminee Valdo Dec, în showroomul din Pitești al firmei, situat pe Calea Drăgășani, la nr.9, la ieșirea spre Smeura. Informații puteți obține și la numărul de telefon 0772.222.222.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90